OVER MIJ


Mijn naam is Desiree de Jonge-Vroom en ik geef sinds 2005 dansles in Leusden. Mijn hobby was al jaren stijldansen, eerst bij dansschool Tacke, daarna bij dansschool de Vries en later bij Stichting Dans Leusden. Na 8 jaar vrijwillig dansles te hebben gegeven bij Stichting Dans Leusden vond ik het tijd om het proffesioneler aan te pakken. Zodoende zocht ik een geschikte locatie voor een echte dansschool en werd mijn hobby mijn beroep.

Voordat Dansschool Born to Dance tot leven werd geroepen, heb ik vele wedstrijden gedanst met als hoogte punt Nederlands Kampioen worden in de nieuwelingen klasse. Vandaag de dag geef ik 6 dagen per week dansles en doe dat met heel veel plezier. Ik vind het belangrijk dat de mensen die bij mij komen dansen zichzelf zijn en zich op hun gemak voelen. Dansen is een gezellige avond uit. Natuurlijk kan ik de dansschool niet alleen runnen. Hierbij word ik dan ook op alle mogelijke manieren ondersteund door een geweldig vrijwilligersteam.Graag stel ik aan u voor:
Vincent Berends, Marco Schipper, Kim Schipper-Krijgsman, Bas van Spellen, Eduard Meijer, Joram de Jonge, Ruben Turk, Sterre Heerlien, Tineke de Wit en Gertjan van der Broek.