ZAAL HUREN


De danszaal is te huur voor je dansfeest of partij. Of je met 35 of 150 personen bent, deze zaal is geschikt en "low-budget". Er is een prachtige dansvloer van ruim 150 vierkante meter, ruime zitplaatsen en een gezellige bar.

Je huurt deze zaal al vanaf €275,- per dagdeel of je kunt kiezen voor een van de arrangementen. De arrangementen beginnen al vanaf €17,50 per persoon. 
Dit is dan voor 4 uur onbeperkt drinken van koffie, thee, fris, bier en wijn. Ook zit hier 3x warm bittergarnituur bij en nootjes op tafel. Uiteraard is de arrangementprijs inclusief personeel, schoonmaakkosten en zaalhuur. Maar mocht je andere wensen qua tijd, hapjes etc hebben.....alles is bespreekbaar!

Er mag geen eigen meegebrachte drank bij ons worden genuttigd. In overleg is eigen catering wel mogelijk. Uiteraard kan ik dit ook voor je verzorgen. Alles is afhankelijk van je wensen/budget.

Gebruik van de geluidsapparatuur is tegen betaling van € 175,- per dagdeel mogelijk. Tevens kan ik ook een dj voor je regelen. Al vanaf € 300,- heb je een dj op je feest.

Wil je meer informatie over de beschikbare data, tijden, prijzen en mogelijkheden, neem dan gerust contact op met Desiree de Jonge-Vroom en/of maak een vrijblijvende afspraak.


WIL JIJ OOK LEREN STIJLDANSEN?
SCHRIJF JEZELF NU IN